Wednesday, January 26, 2011

Keinginan..

Posted by SHIDA at 1/26/2011 10:16:00 PM 0 comments
Chee Rean, sy suka stetment td..

"Dulu, time keja..x mampu nak beli menda ni..Sekarang dah x keja, bole la pulak.."


See...See..
Fokus kat accessories tu..
Cute kan lolipop tu...ngeeee :D~

Tp kantoi lak enfon aku yg buruk ni..haha
Aku syg sangat kat enfon ni..sebab die selalu jadi mangsa bila aku marah..miahaha
Aku start pakai sejak tahun 2005..Agak lama kan..

* cover camera pon dah tanggal
*keypad dah pudar2 (tggu masa nak tercabut je)

Berapa kali tukar baju xyah nak kata la..
Eventhough aku ada Omnia, tapi aku still bawak enfon ni ke mana saja..hehe

I Love My 6680
Handnote : ade sesape tak nak bg sumbangan 'baju' baru kat enfon aku ni..hahaha

Sunday, January 2, 2011

Posted by SHIDA at 1/02/2011 07:56:00 PM 3 comments
video

Cool kan..Best sore dia..
Aku nak blaja men gitar gak la..:((


Aku : Inchik Doas,bole tak ajar sy men gitar?

Inchik Doas : Bole...Meh datang cni..

Aku : Betul ke ni?

Inchik Doas : Betul...Tp dengan syarat la..:->

Aku : Argghhhh...Nak 'menegang' la tu!!!!! :-w