Wednesday, January 11, 2012

Reply to : Nour Rean

Posted by SHIDA at 1/11/2012 10:34:00 AM
Ermmm..Mmg sy mengaku sy remove awk dari fb sy..Tp sy x remove dari ym.

Sebab??

Sy malas nak tgk awk update go to somewhere,upload pic..Sebab nnti lg menyakitkan hati sy..
Bila sy lalu kat rumah tinggi awk tu, sy ingt.."Ermm..pasni nak swim kat mana lak?"
Bila sy nampak coolblog, sy nampak kita tgh beratur..

Ajiq selalu tanya "Kak Raihan mana?"
Sy just angkat bahu je..Mls nak cakap apa2..

Masa awk reply sms sy tru fb, awk cakap sy dah ada unta..Mmg sy ada unta..Tp sy bukan la hadap sgt sepanjang masa nak dgn dia..Sy jumpa dia pon sebulan sekali, tak pon dua kali..

So..Xpe..U got a new life now..So go on with ur life..
Gud luck in ur study..
X payah nak give up ke, mengeluh penat ke apa ke..Itu pilihan awk..

2 comments:

lady dyha (",") on January 11, 2012 at 10:53 AM said...

what happened to u both my dear sis???? tanjat boboi bace n3 nih taw...

SHIDA on January 11, 2012 at 11:03 AM said...

lady dyha : Nothing happen la kak..:D

Post a Comment