Saturday, April 24, 2010

Soping sakan!!

Posted by SHIDA at 4/24/2010 09:08:00 PM
Yeaaaa..ari ni sgt puas soping ngan ela..

"Mmg malang la ko soping ngan aku..sbb aku pon malang soping ngan ko"

Ari ni dalam sejarah aku 3 kali g ATM kuar duit..giloosssss btol..

Pada mulanya kitorg g Gulati's..
Ela angkat 2 pasang kain cotton dan sepasang chiffon..
Dalam masa yang sama Ela hasut aku angkat cotton..sori babe..x jalan la hasutan ko tu..haha
Pastu bile g kat tingkat bawah,aku ngan ela mmg tumpu kat satu patung yg sangat cantik design kainnye..
Kitorg tanye kat akak yg layan kitorg..
"kak,sy nak tgk kain yg kat patung tu"
"sori dik,kain tu dah habis.."
sangat kecewa..
Ela dengan gatal mulut tanya twin kain tu..
ade color itam,purple etc..
"kak,bole tgk yang color itam tu x?"

tiba2...
"arghhhhhhhh,shida!!"
Rupanya2 ade lagi 4 meter ngam2 tinggal,di sebalik yg kain color itam..
Ela melompat2 suruh aku amik..
And aku pon amik sbb mmg cantik..

So..dengan menggigil kuar duit:
ELA-RM187
Aku-RM183
*Ela menang hokayyy..haha



raya ni kita sama color la babe,gamaknye..




Dah puas pilih kain,kitorg berangkat ke Nichii..
Ela beli baju utk Secretary's week..
And she got voucher..
"Nah,bg kat Raihan sbb die x jd ikut.."haha
(sbb die rajin beli baju kat butik ni..AM I RITE?)

Pastu kitorg g Sogo..
Yer,sgt teruja tgk org yg sangat ramai kat center area..
Kitorg g kat area kasut Bonia..
Aku amik sepasang kasut color MERAH hokaayyy..
Asalnya kasut tu seratus lebih,tp tinggal RM71..

Tetibe..

"Happy hour..Happy hour..Cepat..cepat.."

Amoi yang layan aku tadi datang kat aku..
"kak,ni harga baru"
PAP!!!
RM59
"Ela!!!!Aku suka..aku suka.."
Terus aku carik lagi sepasang kasut color itam..

Dan yang paling best..
Aku pon dapat hasut Ela beli 2 pasang kasut..
"Babe,ko ingt ko je bole hasut aku..aku pon bole la.."miahahaha

Duit yang telah dikeluarkan :
Aku-RM138
Ela-RM118
*halamak..aku plak yg menang..


Bukan setakat baju yang sama color,kasut pon sama hokayyyy..






*HANDNOTE :Rean,esok sy bg voucher tu kat awak yer..:D

1 comments:

Miszy Cat on February 17, 2011 at 12:03 AM said...

seb baik kanda x juin sekali bersuping klu x mau korg balik tinggal spentot je sbb aku lagi gila suping=))=))

Post a Comment