Thursday, December 15, 2011

Need 'plaster luka' for my heart~

Posted by SHIDA at 12/15/2011 08:34:00 AM
Dari mlm tadi aku dah shout, JANGAN GANGGU HIDUP AKU!
Aritu ko msg aku...Hanya satu perkataan tu,aku jadi marah dgn ko! CARE! ko nak care aku buat apa?G jaga bini ko tu..Tapi marah aku ni semuanya hanya dalam hati, ko x tau pon hati aku marah kat ko kan~

Ko tau kan, dulu ko adalah cinta mati aku..Apa yang ko buat pon, aku tetap syg ko..Sampai ko kawen ngan org lain pon, aku still syg ko..Tapi kini, syg utk ko tu dah semakin pudar (sambil nyanyi lagu PUDAR..Lalala)

Dulu, klau ko msg hati aku mesti rasa berdebar2..
Dulu, klau nombor ko naik kat tepon, aku mesti rasa berdebar2..
Sebab masa tu aku sayang sangat kat ko..

Kini, klau ko msg aku, aku sakit hati sampai aku x bole nak reply..
Kini, klau ko call aku, aku sakit hati sampai aku tak nak tgk nombor ko langsung..
Sebab skrg hati aku sakit..

Aku pon xtau nak cakap camne...Apa sebab hati aku sakit kat ko..Biar aku sorang je la yg rasa..
Tipu la klau aku x rindu kat ko..
Tipu la klau ko langsung tak terlintas kat fikiran aku..
Semua tu masih ada..
Tapi aku tahan..Cuba menafikan diri ko dalam hidup aku..


*Aku dah bole terima ko sebagai kawan aku tapi ko tak bole terima aku sebagai kawan kan?



1 comments:

lady dyha (",") on December 21, 2011 at 3:27 PM said...

ermmm

Post a Comment