Friday, March 11, 2011

Besday Present

Posted by SHIDA at 3/11/2011 11:52:00 PM
Walaupon besday aku dah seminggu berlalu, tapi aku still dapat present lagi (padahal 1 ni je la present nya pon). Thanx babe..Sebab ko bg ape yg aku nak..hehehe..
Jenuh aku ngadap cermin camne nak pakai =))

*terpaksa blur kan pic blkg :))

TAPI!!!!!!!!!!!!!
Nape ko nak buat perkara pelik :(( Bagi aku kad besday in Chinese languange :((
Ko tanye tak kat amoi yang jual tu..Apa maksud dia?Ntah2 kad ucap takziah :))

*side depan


Dah la gambar gajah..Memang btol2 perli budak ni =))..Pape pon aku still sayang kat ko la babe..:-*


*side belakang



Sekarang ni sape yang nak bertanggungjawab explain kat aku?Ha?!Sape?!!

2 comments:

mEntEgA tErbAng on March 15, 2011 at 3:36 PM said...

yg aq tulis HEPY BDEY la weh
hahahahahah~

SHIDA on March 18, 2011 at 5:11 PM said...

@mEntEgA tErbAng
X kisah la tulis ape pon sebab mmg x paham...huwaaaa

Post a Comment